Önsorsrontás ellen

Általános jelenség, hogy az ember megriad ha olyan dolgokkal, jelenségekkel fogalmakkal találkozik, amit nem ismer nem tapasztalt. De az információ nem elég. A valós és valótlan dolgok megkülönböztetése a kulcs, a lényeges elválasztása a lényegtelentől. Azért hasznos elmélyíteni az ismereteket és nem ítélni felkapott információkból. Ha minél több helyről minél több perspektívából minél több könyvből merítesz annál közelebb kerülsz a lényeghez. Olyan fogalmak mint kötőerő, megszállás, erőelvonás, energia rablás, rontás, átok, ellenség olyan szavak melyektől félelem, óckodás kerít minket hatalmába pedig felettébb egyszerű univerzális törvények megértetik velünk a valós lényegi mondadójukat S nem veszünk el a rájuk tapadt évszázados, évezredes történetek között. A törvények a következők:

  • Amint kint úgy bent, amint fent úgy lent. Azaz a külvilág a saját belső világom kivetülése.
  • Ki mint adja másnak úgy adja magának (Karma)

Az idegesség, feszültség, stressz, amit kibocsátunk a legrosszabb amit magunkkal és másokkal (!) teszünk. Annál nagyobb kárt nem tudnak még az ellenségeink sem csinálni mint saját magunk ha feszültek vagyunk akár mentálisan akár fizikálisan.

Ezen téziseket elfogadva már egyszerű belátni, miként rontjuk saját helyzetünket, miként átkozzuk magunkat, tápláljuk belső démonunkat, rontjuk el saját lehetőségeinket, pazaroljuk el energiánkat feleslegesen, röviden miként végzünk önsorsrontást. Mivel a tartot és az asztrológia több ezer éves tudást tár elénk ezekben használnunk olyan szavakat melyek teljesen másként jelennek meg a mostani valóságban. Tehát ezek ettől szintén megijedhetünk. Hála égnek azt a jelenséget veszem észre a magánéletemben, hogy akkor nyílnak csak ki újabb információk előttem, asztrológiailag vagy bármi más módon, amikor már nem feltétlenül gondolok az adott jelentéstartalomra negatív-destruktív módon. Ha az ember megérik rá, akkor megfelelő tanároktól hallhatja a jelentést, s építő módon tudja felfogni. Elmehetek én beavatott mesterekhez, vegyenek re le rólam rontást, egészségemre káros kötést, ha ugyan olyan maradok, ha ugyan úgy elítélem vagy elutasítom egyik énrészemet, ha nem változtatok és kerülök közelebb önmagamhoz, lépdelek előre az önszeretet útján, akkor a rontás levétel néhány óráig esetleg néhány napig tart, aztán megint ugyanazok az érzések lesznek úrrá rajtam. Megint beindítom emlékezetből vagy lojalitásból vagy bármilyen más okból az önsorsrontást. A magasabb rezgés húzza fel az alacsonyabbat, soha (!) nem az alacsonyabb húzza le a magasat. 
Ilyen alapom az energia rablás mint olyan nem is létezik. Ezért törekedjünk arra, hogy magunkat tiszta tudat szinten tartsuk s megérkezik a hasznos tapasztalás. Hibás dolog ha az élvezetet tekintjük a cselekvés céljának. A cselekvés valódi célja a tudás. A tudáson keresztül van módunk megérteni vagyis elfogadni tehát szeretni. Kívánom hogy mindannyiunkhoz akkor táruljanak ki kapuk továbbra is, ha arra már felkészültünk tudatilag, lelkileg.

Namaste

Hozzászólás