#46 Meditáció, mert van egy énrészem akit meg Kell tanulnom szeretni.

Nem aggódom! Minden tökéletesen rendben van!

Minden apró testi elváltozásomnak kezdem nézni a jelentését, milyen lelki sebemet mutathatja.

Van egy énrészem, aki nem elégedett, mindig másra vágyna. De azt nem tudja hogyan vitelezze ki. Vagy hogy mi az a más pontosan, ami kellene csak hogy ez nem jó. Nem látja meg azt ami rendben van, csak mindig attól fél … valamirõl lemarad. Valamibõl kimarad. Ugrál hogy én is itt vagyok. Hangoskodik hogy vegyék már észre. De szeretet nem tud kapni, mert mindig morog és elégedetlensége diszharmóniát teremt, amivel felrúgatja azt ami van. Még ha rosszabb is lesz, változtatni akár csak, hogy õ legyen rendben, a többi nem számít. Tapasztalata nincsen, a jövöbe nem lát, gyengénlátó, önbizalma a tapasztalatlansága miatt nincsen. Mégis mindent felrugatna csakhogy újra középontba legyen csak hogy rá is figyelem terelõdjön.

Hogyan tudnàm mégis szeretni ezt az énrészem?! Kulcsfontosságú hogy úgy ahogy vagyok elfogadjam magam.

A szeretet tanulható!

S Minden bizonnyal én is tudom hogyan tanulható csak rá Kell szánnom az idõt és az energiát. Nem mindet a googlebõl kell kikeressek vagy a YouTube tutorialról lenézzek mert teljesen elkorcsul Minden képzelõerõm és memoriám.

Azért nem indítok youTube csatornát mert egyenlõre ott tartok, hogy nehezen bírok lejönni a tartalom fogyaztásáról. A sikeres emberek pedig nem fogyasztásban aktívabbak hanem termélésben (!) Így van ez a tartalmak tekintetében is aki tartalom gyártó az a személy az ideje miatt is sokkal kevesebbet fogja fogyasztani a tartalmat. Másrészrõl pedig van mondanivalója, értelme, kreativitása, hogy kihozza magából a benne lévõ tartalmat, nem kell álladóan másból merítkeznie. Mellesleg ez az elsõ napom, hogy próbàlom nem YouTube videók nézegetésével tölteni az üresjáratos idõm. De zene miatt csaltam egy órára és felmentem rá.

Visszatérve.

A szeretet egy folyamat.

A szeretet maga a tökéletes elfogadás.

Nem számít, hogy mit tesz a másik te érzed, hogy Isten egy kis csodája és nem Kell az elvárásaidnak megfelelnie. Úgy jó ahogy van, neki is megvan a maga szerepe világodban.

Elfogadni akkor tudok valamit ha teljesen mindenstõl megértem.

Megérteni valamit annyit tesz hogy megismerem az álláspontját, ismerem az utat ahonnét jött, és ismerem, hogy milyen ösztönök hajtják bele a cselekvésbe. Megértem hogy mit miért tesz.

A megismeréshez idõ és tér kell.

#természeti törvény, aminek teret adsz, attōl teret kapsz.

Miként enged magához közelebb? Úgy ha teszek azért, hogy elhidje én a barátja akarok lenni.

Az adott idõ a meditácóra szánt idõ, a tér pedig önmagamban van. De vehetjük térnek a laboromat is. – Relaxáció alatt.

A változás bennem Kell elinduljon, s annak eredményét azon gyorsan le tudom mérni, hogy apuval a környezetemben hogyan viseltetek, a szomszéd a kertben hogyan viseltetik a feleségével. Ezek külsõ vilàgom mérõfokai, de ez nem azt jelenti hogy nekem oda Kell mennem ezekhez az egyénekhez és a barátommá Kell tennem õket, mire meg nem szeretem õket, történeteket meséltetve velük és analízisekbe belemenni. Nem

Meditációban saját énrészemet kell megismerjem, megértsem, elfogadjam és szeressem.

A többi Isten dolga.

Namaste

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s