#38 Folyamatos kihívás

Az agyunknak folyamatosan feladatra van szüksége, ezért bonyolítjuk az életünket idõröl idöre. Számomra most hogy megkpatam az áhított nyugalmat, nem érzem hogy jobban érezném magam, sõt…. Meg kell mondjam azon az idöszakok amikor AZT sem tudtam merre nézzek, mert (a nyelvi nehézségek mellett) két kurzust csináltam egyszerre, illetve szombati kurzusra is befizettem, minden jegyzettel le voltam maradva, Lalit még jâtszadozott velem, de legalább eseténként tudtunk találkozni és a szállásomon sem tudtam aludni. Ezek mellett a tények mellett nagy öröm volt átmenni a vizsgákon.

Most viszont hogy nincs mad dolgom mint tanulni, mégsem haladok vele ezért AZT érzem, hogy valamin változtatnom kellene, hogy legyen valami újabb izgalom az életemben. Talàn tudat alatt ezért is akartam folyamatosan lakhelyet változtatni.

Annak ellenére, hogy ez a hely biztonságos és minden alapvetö szükségletemet Ki tudom ITT elégíteni. Érdekes, hogy azok a dolgok amik itt felidegesítettek, azon után, hogy befizettem egy biztonsági összeget, hirtelen megszüntek. Azért akartam elköltözni, mert a szobatársam éjjeli életmôdja mellett nem, hogy tanulni, de aludni sem tudtam. A ventillátor lefagyssztott, hideg vizet használtam mindenhez, a hátamat feltörte a kemény ágy, a vacsorához nem kaptam rotit és nem használhattam a fözölapot,valamint a szolgálólány undok viselkedése miatt sokszor éreztem nem viselnek ITT jó szemmel. Az idökorlát és a fözölap azóta is változatlan. De a többi körülmény enyhült. Most hogy el akarom hagyni a helyet, most elkezdett hiányozni. Nem tudom mi ennek az oka. Remélem megfelelö döntést hoztam. Ide már vissza nem jöhetek, amint kimondom, hogy elmegyek.

No de adok az agyamnak ismét feladatot. S mi lesz akkor ha már ezt is és a fözést is megszokom. A Jóga asanak gyakorlása és a jegyzetelés a fö feladat amit viszont halogatok amikor csak tudok. Ez az amit az agyam/egom kontrollálatlansága miatt mulasztok, halasztok folyamatosan.

S emiatt nem érzem hasznosnak magam és az ittlétem. Éppen ezért kell tanulnom angolul az asanak neveit, kivitelezéseit és elönyeit, mert használnom kellene a mindennapokban az órák alkalmával amit majd adok.

Máskülönben nem AZT az attitūdöt folytatom mint amit egy joga tanoncnak kell. Életfeladtomat szeretném látni és megvalósítani a jógában.

Istenem segítsd helyes irányba kontollálni az agyamat kérlek!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s